Stryktipset spelställen

Stryktipset arrangeras av statliga Svenska Spel och kan alltså endast spelas på Svenskaspel.se eller via något av Svenska Spels spelombud. Svenska Spel har en lång rad spelombud runt om i Sverige, och det brukar vara lätt av hitta ett spelombud även om man bor på en mindre ort. Vissa är fullfjädrade spelombud medan andra endast är lotteriombud och därför inte erbjuder Stryktipset, Europatipset och andra former av sportvadslagning.

Hos spelombud måste du tippa minst två rader för att få lämna in din tipskupong för Stryktipset, medan Svenskaspel.se endast kräver en rad. Oavsett var du spelar kostar varje rad 1 krona. Spelstopp är lördag klockan 15:55. När du spelar Svenska Spels Stryktipset har du möjlighet att delta i jokerdragningen. Om du kryssar i jokerrutan på stryktipskupongen betalar du 10 kronor extra och deltar därmed i jokerutlottningen. Ditt kupongnummer är ditt jokernummer, och ju fler nummer som stämmer överens med det dragna jokernumret desto mer vinner du. Sju rätt ger alltid 10 miljoner kronor i vinst.

Om du gillar sportvadslagning finns det idag ett stort utbud av sajter på internet att spela på vid sidan av Svenskaspel.se. Svenska Spel erbjuder en förhållandevis låg utbetalningsprocent, till exempel är det inte mer än 65% av intäkterna för Stryktipset och Europatipset som går tillbaka till spelarna i form av vinster. På internet är det inte svårt att hitta spelsajter som ger tillbaka över 90% av intäkterna till tipparna.
Exempel på sajter som blivit populära bland de svenska tipparna är Unibet, NordicBet, Betway, Betsafe, Betsson, Ladbrokes, Bet365 och Bet24. Alla har ett stort utbud av sporthändelse att slå vad om. Vid sidan av till exempel svensk fotboll, svensk hockey och svensk vintersport går det att spela på allt från NHL och NASCAR till proffsboxning och Mixed Martial Arts.

Be Sociable, Share!