Stryktipset förslag

Stryktipset anordnas av statliga Svenska Spel och är en form av sportvadslagning. Varje vecka väljer Svenska Spel ut 13 fotbollsmatcher, huvudsakligen från de svenska och engelska ligorna. För den som spelar gäller det att tippa hur matcherna ska gå, blir det hemmavinst, bortavinst eller oavgjort? Varje rad kostar 1 krona, och det går att spela Stryktipset som systemspel för den som så önskar.

´Spela stryktipset direkt hos Svenska spel, via denna länk.

 

Stryktipset förslag, det vill säga förslag på hur man ska tippa, går att få på många olika ställen. Tidigare var det huvudsakligen kvällstidningarna Aftonbladet och Expressen som bjöd på Stryktipset förslag, men i och med framväxten av internet har det dykt upp en hel del sajter och bloggar som helt eller delvis inriktar sig på att erbjuda just Stryktipset förslag. Vissa erbjuder vid sidan av Stryktipset förslag råd och tips för en lång rad andra idrottshändelser, både svenska och utländska.

 

För många spelare har Stryktipset en social funktion och den viktigaste källan till Stryktipset förslag är kompisarna man tippar tillsammans med. Till exempel är det inte ovanligt att arbetskompisar delar med sig av olika Stryktipset förslag under rasterna på jobbet, eller att innebandygänget diskuterar Stryktipset förslag i omklädningsrummet.

Arrangören själv, det vill säga Svenska Spel, erbjuder även de Stryktipset förslag för de spelare som behöver lite tips för sitt tippande. I Svenska Spels forum kan du hitta aktuella Stryktipset förslag från Svenska Spels egen spelexpert Mats ”Matte” Forslund, brandman och före detta innebandystjärna. Forslund lämnar inte bara Stryktipset förslag utan motiverar också i korthet varför han tippar som han gör på varje match. Förutom Stryktipset tar Forslund fram förslag för Europatipset och Oddset.

Be Sociable, Share!